Nieuws

Uiterwijk Winkel Verzekeringen als partner

Per 1 februari jl. heeft Phylum een samenwerkingspartner voor een totaalpakket aan verzekeringen voor jou als onderneming. Afgelopen jaren is duidelijk geworden dat het de moeite waard is om je totaalpakket aan verzekeringen- geheel vrijblijvend- nog eens onder de loupe te nemen of er voordelen te behalen zijn.


 Bewust verzekerd, bewust onverzekerd.


 Niet leuk misschien, maar we stellen 'm nu alvast: durf jij met de hand op je hart te beweren dat, wanneer zich een calamiteit voordoet, je goed verzekerd bent? Doen jouw verzekeringen precies wat je ervan verwacht? Zeker weten? Omdat jij doet wat je doet heb je jouw risicoprofiel. En niet dat van een ander bedrijf.


Je kunt onbewust teveel verzekerd zijn maar ook onbewust niet verzekerd. Meer dan 50% van de ondernemers komt er pas achter dat het helemaal verkeerd zit als het te laat is. Jouw uniciteit verdient de aandacht.


Uiterwijk Winkel Verzekeringen is een samenwerkingspartner van Ondernemersportaal Phylum. Kijk voor meer informatie ook op www.uiterwijkwinlen.nl en maak vrijblijvend een afspraak met Phylum: info@phylum.nl