Young Professionals

                                             


Bij PHYLUM is een YOUNG PROFESSIONALS netwerk. Voor een ieder die jong van geest is, kennis wil delen, innovaties en veranderingen wil meemaken.


Geen zin in een netwerclub? Wij ook niet! Maar: als je elkaar echt wilt leren kennen! Als ondernemers, leeftijdgenoten, vrienden! Samen ontdekken, vernieuwen en verbinden! Meld je dan aan en doe mee!! Geloof je dat er niets verandert? Wij niet!


YOUNG PROFESSIONALS PHYLUM
Bij alles wat we doen, nemen we een nieuwsgierige en open houding aan. We laten ons inspireren door innovaties en ontwikkelingen, maar kijken ook bij gevestigde bedrijven om te leren! Young Professionals PHYLUM is een ondernemersclub waar je onzeker mag zijn en waar je je ideeen, ambitie en visie kunt delen.Je wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit netwerk. Jong van geest? Benieuwd wat het netwerk je allemaal kan brengen? Meld je aan! Samen met andere jonge managers/eigenaren van bedrijven in onze branches bezoek je dan regelmatig bedrijven en kun je van gedachten wisselen met collega's. Young Professionals PHYLUM is een plaats om te netwerken, ervaringen te delen en zaken te doen. We organiseren jaarlijks een vijftal activiteiten. We proberen zoveel mogelijk te varieren met locaties. De inhoud van de activiteiten kan verschillen, maar telkens komt terug:
* netwerkdag
* bedrijfsbezoeken
* themabijeenkomsten met een inleider


Contributie
Het lidmaatschap voor Young Professionals PHYLUM is niet gratis. Investeren in je eigen toekomst is van groot belang en daarom vragen we een bescheiden jaarlijkse bijdrage van Euro 250,00 excl.BTW.
Geen lid van PHYLUM? Geen probleem: je bent van harte welkom!


Wil je eerst doornemen wat de collectieve en individuele voordelen zijn van het lidmaatschap?
Neem kontakt op: info@phylum.nl. Ook een persoonlijk gesprek is mogelijk. Het gaat erom dat jij je welkom voelt en een bijdrage levert aan deze ondernemersclub.