Partnerlidmaatschap bij Ondernemersportaal Phylum

Voor alle bedrijven en organisaties, niet direct werkzaam in bouw- en hout gerelateerde branches is een lidmaatschap als partner van Phylum mogelijk. Phylum wil de bedrijven en organisaties die indirect actief zijn in de hout- en bouw gerelateerde branches, de mogelijkheid bieden zich aan te sluiten bij het netwerk van Phylum. Phylum wil daarmee bereiken dat alle vormen van ondernemerschap, van zzp-er tot grote bedrijven, van direct in de branche werkende ondernemingen tot organisaties en bedrijven die daar vanuit de dienstverlening bij betrokken kunnen zijn, zich verenigd voelen in een groot netwerk, waar toegevoegde waarde voor elke ondernemer en organisatie centraal dient te staan.

Phylum biedt daarvoor onder meer deelname aan de jaarlijkse relatie dag, ruimte voor adverteren in nieuwsbrieven en diverse kortingen bij workshops en trainingen, alsmede opname in een groot netwerk van bedrijven waar opdrachten uit voort kunnen komen.

Indien u interesse heeft in deze vorm van lidmaatschap in het Ondernemersportaal, neem dan vrijblijvend contact op met Phylum: info@phylum.nl of bel 072 747 01 01.