Nieuws

Professioneel risicomanagement

Professioneel risicomanagement wordt binnen bedrijven in de bouw en alle aanverwante beroepen steeds belangrijker. Je wilt immers inzicht hebben in nieuwe risico's en maatregelen die je ertegen kunt of moet nemen. Dat begint met inzicht in en analyse van de huidige situatie. Kun jij met de huidige voorzieningen in mensen, middelen en vermogen de risico's goed managen? Laat een goede risicoanalyse uitvoeren en controleer bijvoorbeeld de voorwaarden van je (aansprakelijkheids) verzekeringen. Met een helder beeld van je verantwoordelijkheden en de bijbehorende risico's, kun je onderbouwde beslissingen nemen in het belang van je bedrijf, je personeel en je opdrachtgevers.

Inzicht in je risico's is het startpunt, juist in deze dynamische tijd

Podcast Op de bouwplaats

'Op de bouwplaats' is een podcastserie waarin marktonderzoekers van Buildsight in gesprek gaan met gastsprekers over actuele onderwerpen in de bouw en aanverwante branches. De beste plek daarvoor? Op de bouwplaats!

Luister de podcast via je favoriete podcast-app of op Soundcloud. Intussen is er een zestal afleveringen te beluisteren.