Nieuws

Persoonlijke coaching

Heeft dit wel effect?


Jazeker! Maar aangetekend wordt dat de methode die toegepast gaat worden, zijn waarde heeft bewezen. In de sessies werken wij aan de hand van jouw vragen en actuele praktijksituaties. Wij gebruiken onder meer de Rationele Emotieve Therapie, Transactionele Analyse en Appreciative Inquiry. 


Persoonlijke coaching: het maakt je zelfverzekerder, competenter en draagt eraan bij dat je je prettiger en meer ontspannen voelt, prive en in je werk. Persoonlijke coaching is voor mensen die zich willen ontwikkelen of iets willen veranderen en daar wat hulp bij kunnen gebruiken in de vorm van een sparring partner of coach.


Persoonlijke coaching op jou afgestemd

Een plan van aanpak wordt altijd op jou afgestemd. Zo weet je zeker dat je werkt aan de zaken die voor jou belangrijk zijn.

Met persoonlijke coaching kun je onder meer:

* je zelfinzicht vergroten
* meer ontspannen leren omgaan met lastige situaties
* een betere balans vinden tussen werk en prive
* steviger in je schoenen komen te staan
* competenties en vaardigheden ontwikkelen
* je persoonlijke effectiviteit vergroten
* je impact versterken


Phylum heeft adviseurs die verschillende thematieken beheersen: coaching zelfvertrouwen, coaching communicatie, coaching persoonlijke ontwikkeling, coaching persoonlijke effectiviteit, zelfbeeld verbeteren. Onze senior coaches werken al jarenlang als zelfstandig gevestigde professional, in alle delen van het land. Met online-coaching kun je vanaf elke plek die jou uitkomt coachingsgesprekken voeren.

Contactpersoon Persoonlijke Coaching: Ingen Molenaar
i.molenaar@phylum.nl of 0653 848972


"Onze angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze diepste angst is dat we oneindig krachtig zijn." (Marianne Williamson)